OK! magazin
0

Tyra Banks žena godine

FENA/Sarajevo-x.com
Tyra Banks je žena godine. Tu titulu poznatoj TV-prezenterici i glumici dodijelio je časopis OK!, i to zbog njenog smisla za biznis te pozicije koju je stekla u očima brojnih žena širom svijeta kao uzoriti model.

"Obožavam svoje obline. S ovim sam tijelom zaradila milione dolara. I u ovom trenutku se događaju neke prekrasne stvari. Uz mene su America Ferrera, Jennifer Hudson, Beyoncé i Jennifer Lopez, koje također imaju divne obline. Mislim da je mršav izgled svojevrsni glasnik. To je vrlo zbunjujuće za mlade djevojke i ja to nastojim promijeniti", izjavila je.

[SLIKA]3[/SLIKA] Tyra se također osvrnula na svoje fotografije u kupaćem kostimu koje su mediji objavili ranije ove godine. "Prosječna Amerikanka nosi veličinu broj 12. Tako da ako ja nosim broj 10 ili 12, a netko kaže da izgledam odvratno, govore li time da je većina Amerikanaca odvratna? To me je zaista uzrujalo i zato sam odlučila uzvratiti udarac", zaključila je američka ljepotica.

Tyra je na snimanju fotografija za The Tyra Banks Show insistirala da je fotografi slikaju iz "lošeg ugla" što ipak nije ni malo poružnilo njenu figuru.