Opušteno i zabavno
8

Tviteraši opisali kako su izgledali njihovi susreti sa svjetski poznatim ličnostima

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Michael Segalov je reditelj i urednik iz Londona, a nedavno je na Twitteru pitao pratitelje da li su se ikada susreli sa poznatim ličnostima i kako su te situacije izgledale. Mnogi korisnici ove popularne mreže su odgovorili i nasmijali internet svojim doživljajima, prenosi Bored Panda.

Michael je uz svoj upit prepričao situaciju u kojoj je vidio glumca Hugha Granta u Liverpoolu, te mu je Grant isplazio jezik, slegnuo ramenima i okrenuo se na drugu stranu.

"Kada smo bili u Disneylandu, krenuli smo u toalet i sreli Lindsay Lohan koja je prišla mojoj kćerki jer je bila uznemirena zbog svog novog aparatića za zube. Rekla joj je da je aparatić jako cool i da je zabavno mijenjati gumice na njemu. Na taj način je dobila posebno mjesto u mom srcu", napisala je jedna korisnica.

I dok su jedni bili presretni kada su vidjeli svoje idole, drugi su se iznenadili kada su shvatili da pričaju s poznatom ličnošću.

"Zamijenio sam Morgana Freemana za prijatelja mojih roditelja jer se pozdravio sa mnom dok smo čekali u redu u banci. Proveo sam deset minuta pričajući o zdravlju svoje mame, a on je pažljivo slušao. Veoma je angažovan i šarmantan. Nisam shvatio s kim sam pričao sve dok me muškarac sa šaltera nije upitao kako znam Morgana Freemana, tada sam se okrenuo u šoku, a on mi je samo namignuo i nasmiješio se", rekao je jedan od korisnika.

Drugi su ipak imali sreću sjediti pored poznatih ličnosti na javnim mjestima, pa je tako jedan od ljudi koji su odgovorili opisao situaciju u kojoj je sjedio pored Ryana Goslinga na predstavi, te je započeo neobavezan razgovor s njim.

"Uskoro sam shvatio da mi je poznat, te sam prestao pričati i šokirao se. 'Upravo si shvatio ko sam ja', rekao mi je i dodao kako očigledno ne provodim dovoljno vremena na Pinterestu", zaključio je u svojoj objavi.

Jedan korisnik tvrdi kako mu je Liza Minelli ukrala sunčane naočale davnih osamdesetih na Karibima. Rekao je da ih je ostavio na stolu pored bazena, a ona je s prijateljima sjela za stol misleći da je slobodan. Zatim je stavila naočale i tako nasmijala prisutne, te su se onda svi ustali i napustili stol, odnoseći naočale sa sobom.

"Uvijek sam se šalio kako volim glas Alana Rickmana toliko da bih ga čak slušao kako čita meni. Nedugo poslije mi se desilo da sam sjedio blizu njega u restoranu i čuo ga kako čita meni", napisao je korisnik Alan Graham.

Travis Gates ispričao je kako ga je Victoria Beckham "zakačila" autom te je odmah izašla iz vozila kako bi provjerila da li je sve uredu.

"Odmah me pitala da li je sve uredu, rekao sam da jeste i da sam samo malo zapeo, a ona je na to rekla 'Da, jer sam te udarila!'. Victoria i David su nevjerovatno lijepi izbliza", zaključio je Travis.

Robin Williams je svijet napustio prije pet godina, ali će vječno živjeti u sjećanjima njegovih fanova, porodice i poznanika. Jedan od korisnika Twittera, Rob Davis, prisjetio se susreta sa poznatim glumcem kada je prisustvovao jednoj od predstava u kojoj je Robin glumio. Ističe kako je glumac bio nevjerovatno ljubazan i kako se pozdravio sa svima sa seta, te je sa njim pričao kao da se znaju godinama.