Srčani problemi
1.5k

Tužna vijest: Uginuo je Boo, najslađi pas na svijetu, koji je imao 16 miliona fanova

Klix.ba
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Boo, dvanaestogodišnji pas je internet senzacija koji je imao milione fanova, a preminuo je rano jutros u snu. Njegova vlasnica je tužnu vijest podijelila sa fanovima nekoliko minuta kasnije.

Boo je bio najpopularnija životinja na Facebooku i imao je preko 16 miliona fanova. Nažalost, patio je od srčanih problema. Proglašen je i najslađim psom na svijetu.

"Boo je već godinu dana pokazivao znakove da ima probleme sa srcem. Mislimo da je njegovo srce doslovno puklo kada smo izgubili prvog psa Buddya prije godinu dana. Ali izdržao je i pružio nam još godinu dana ljubavi. Mislim da su on i Buddy bili jako sretni kada su se sreli u raju", rekla je njegova vlasnica.

Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram

Napisali su i da im je drago što je Boo uveselio toliko ljudi širom svijeta jer je on najsretniji pas kojeg su oni ikada vidjeli. I najveći mrgudi su se nasmiješili pri susretu s njim, naveli su.

"Boo mi te volimo cijelim srcem i nedostajat ćeš nam do dana kad se opet sretnemo. Lijepo se zabavi trčeći po raju sa Buddyem", dodali su vlasnici.