Bili u ljubavnoj vezi 1972.
388

Tuzlanka Diana Bećirević: Al Pacino me smarao

Klix.ba
Diana Bećirević
Diana Bećirević
Tuzlanka Diana Bećirević, koja je osamdesetih godina prošlog vijeka važila za jednu od najpoželjnijih djevojaka u bivšoj Jugoslaviji ovih je dana ponovo privukla pažnju rekavši da ju je njen ljubavnik, holivudska zvijezda Al Pacino "smarao".

Ona je izjavila kako su joj glumčev izraženi ego, ali i paranoja, brzo postali dosadni. Bili su zajedno davne 1972. godine, u vrijeme kada je Pacino bio u ranim 30-im godinama i kada je radio na snimanju kultnog filma Kum, Francisa Forda Coppolle, u kojem je glumio mafijaša Michaela Corleonea.

"Mislila sam da ću se uz njega uistinu osjećati ženom, s obzirom na ulogu koju je igrao. Međutim, nisam to nikada osjetila sa njim, bilo je tako dosadno", kazala je Diana Bećirević, prenosi Daily Mail.

Bivši model Playboyja je potom nastavila iznositi negativne osobine holivudske legende.

"On je odjednom počeo da mi naređuje, a ja to nisam željela slušati. Naprimjer, ako bismo izašli van, znao mi je reći da idem ravno kući. No, na to bih mu odgovorila da on ide kući, ako to želi", dodala je Diana.

Na kraju, odlučila je prekinuti vezu sa njim kada joj je dosadio njegov snažni ego. "To je šteta. Mnogi fanovi su gledali na njega kao na kuma, jakog i hrabrog. No, ja sam ga stalno gledala napetog i zabrinutog, a sve je to bilo zbog tog njegovog ega", zaključila je Bećirević.