{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tužilaštvo traži 45 dana zatvora za Paris Hilton

S
4.5.2007. u 09:31
0
0
Tužilaštvo traži 45 dana zatvora za Paris Hilton
0
Tužilaštvo traži 45 dana zatvora za Paris Hilton
Ako se tužilaštvo bude pitalo, nasljednica lanca hotela Hilton udobne sobe mogla bi zamijeniti zatvorskom ćelijom. Naime, Paris Hilton je prekršila uslovnu kaznu, koja joj je izrečena zbog vožnje u pijanom stanju.
Paris Hilton nije ispoštovala nijednu tačku uslovne kazne koja joj je izrečena. Nije krenula u školu o štetnosti alkohola te je vozila iako joj je vozačka dozvola suspendovana.

Ona bi se danas trebala pojaviti na sudu u Los Angelesu na saslušanju, gdje bi joj mogla biti izrečena i zatvorska kazna. Naime, Paris je u januaru osuđena na zatvorsku kaznu koja je suspendovana nakon odluke da se kazna preimenuje u uslovnu.

Hiltonova je uhapšena u septembru prošle godine zbog sumnje da je vozila intoksicirana. Tada je izjavila da nije kriva. U januaru joj je izrečena uslovna kazna u trajanju od 36 mjeseci, oduzeta joj je vozačka dozvola te joj je naređeno da krene u školu o štetnosti alkohola koja traje 21 dan.

Tužilaštvo traži da se zaplijeni Bentley kojeg je vozila, produži suspenzija vozačke dozvole i zabrani konzumiranje alkohola 90 dana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: