Ako savjeti terapeuta ne pomognu
0

Turski mediji: Razvode se Onur i Šeherzada

Sarajevo-x.com
Berguzar Korel i Halit Ergenc
Berguzar Korel i Halit Ergenc
Turski mediji su se ovih dana raspisali o jednom od najslavnijih glumačkih parova u toj zemlji. Navodno, popularni Šeherzada i Onur iz serije "1001 noć", koja se emitovala i na ovdašnjim televizijama, odnosno Berguzar Korel i Halit Ergenc, kako se zaista zovu, se razvode.

Popularni glumci su u braku tek tri godine, a već bi mogli krenuti svako na svoju stranu. Ako je vjerovati turskim internet portalima, koji su navodno informaciju dobili iz pouzdanih izvora, njihov brak se raspada zbog Berguzarine ljubomore.

Ljepotica iz "1001 noći" navodne ne može obuzdati ljubomoru otkako je njen suprug, za kojim su poludjele i mnoge žene na našim prostorima, počeo snimati "Sulejmana Veličanstvenog". U toj seriji popularni Halit ima nekoliko "vrućih" scena sa kolegicom Merjem Uzerli.

Halit se ipak odlučio boriti za njihov brak, pa je nagovorio suprugu da idu u bračno savjetovalište.

Ovo navodno nije prvi put da se u braku Korel-Ergenc pojavljuje ljubomora koja prijeti njihovom razilaženju. Tokom snimanja nekih od ranijih projekata mlade glumice, i Halit je bio ljubomoran, pa su mediji ponovo pokrenuli tu priču.

"Takva priča se ne može vezivati za naš brak, to je jednostavno glupo", rekao je ranije Ergenc.

Berguzar je nedavno rekla kako je glumcima jako teško održati brak, jer njihovi partneri možda neće moći "škakljive" scene posmatrati na način na koji to čini obični gledalac.

Da li se popularni Onur i Šeherzada zaista razvode ili tabloidi samo žele podići tiraž, ostaje da se vidi.