U periodu velikog bola
0

Travoltu ucjenjuju slikama umirućeg sina

Sarajevo-x.com
John Travolta i njegova žena Kelly Preston koji su nedavno izgubili sina, samo nekoliko sedmica nakon njegove smrti, suočavaju se s novim bolom, jer su bahamski ucjenjivači zaprijetili da će u medijima objaviti slike njihovog sina u trenutku smrti ukoliko porodica ne plati sumu od nekoliko miliona dolara.

U danima neizmjerne tuge poslije gubitka sina Jetta, porodica Travolta ucijenjena je s fotografijama umirućeg sina za koje ucjenjivači navodno traže nekoliko miliona dolara.

Tačan iznos koji su ucjenjivači tražili nije poznat.

Kako pišu mediji, ucjenjivači su preminulog Jetta slikali u trenutku kad su policija i hitna pomoć došli na mjesto tragičnog događaja.

Policija na Bahamima gdje je 16-godišnjak umro nakon srčanog udara trenutno ispituje dva čovjeka, od kojih je jedan ugledni političar, piše Mirror.

'U periodu kad porodica Travolta prolazi kroz najteže trenutke, ljudi žele zaraditi milione na tome. Smatramo da su tvrdnje o fotografijama umirućeg Jetta Travolte lažne i da će bahamska policija ubrzo raskrinkati ucjenjivače', rekli su u službenoj izjavi advokati porodice Travolta, Mike Ossi i Howard Butler.