Zabranjen mu boravak u hotelu
0

Tragičar Man Uniteda Chris Smalling partijao nakon poraza

Sarajevo-x.com
Foto: AFP
Foto: AFP
Nogometaš Manchester Uniteda Chris Smalling bio je domaćin divljeg cjelonoćnog partyja u uglednom londonskom hotelu May Fair, i to samo nekoliko sati nakon što je njegova greška koštala United u važnom meču sezone protiv Chelseaja.

Smalling se odlučio opustiti uz grupu navodno pijanih djevojaka. Nekoliko sati ranije, 21-godišnjak je skrivio penal kojim je Frank Lampard osigurao Chelseaju pobjedu 2-1 u utorak navečer. To mu nije smetalo da iskešira 2.000 funti za apartman u hotelu, u kojem odsjedaju zvijezde poput Lady Gage i Paris Hilton, te da se zabavlja do 4:30 ujutro. Iako je izdvojio toliko novca za samo jednu noć, zabranjen mu je naredni boravak u ovom hotelu zbog neprimjerenog ponašanja.

Gosti hotela su se u više navrata žalili na nogometaša i njegove "prijateljice" koji su glasno partijali, te pritom oštetili i ormar u apartmanu. Društvance je napravilo i račun od 2.400 funti naručujući alkohol, te hamburgere i krompiriće. Apartman na sedmom spratu ima i najmoderniji audio sistem, zbog kojeg su gosti hotela ispaštali, jer Smallingovo društvo i nije baš marilo za druge.

Manchester United je zbog Smallinga zabilježio u utorak drugi poraz u sezoni, tako da sad imaju samo četiri boda ispred Arsenala i šest ispred Manchester Cityja koji su na drugom i trećem mjestu na tabeli. Glasnogovornik Manchester Uniteda je naveo da je Smalling bio s društvom u sobi, ali da nije pravio probleme, piše britanski tabloid The Sun.