Showbiz
0

Tračevi iscrpljuju anemičnu Madonnu

FENA
Posljednjih nekoliko sedmica Madonna je pod velikim pritiskom, što zbog napornih priprema uoči svjetske turneje, što zbog medijskih napisa o rastavi s Guyem Ritchiejem i aferi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom ili zbog knjige njenog brata u kojoj se otkrivaju pikanterije iz njenog života.

Sve to, ako je vjerovati stranim medijima, narušava zdravlje pop kraljice pa se šuška o otkazivanju turneje. Madonna je utočište pronašla kod prijateljice Gwyneth Paltrow, u čijoj se kući odmara prema nalogu svog doktora.

Prvi put, uprkos stalnom fitness režimu prema kojem funkcionira već godinama, Madonnino je zdravlje počelo patiti. Liječnici su pjevačici dijagnosticirali anemičnost, znak loše prehrane i napornih vježbi, te ozbiljnu povredu koljena.

Madonna u svom timu ima liječnika opće medicine, psihoterapeuta i kiropraktičara, koji joj pomažu u pripremama za pompezno najavljivanu "Sticky & Sweet" svjetsku turneju. Oni su joj naredili da se odmara bar sedam dana. Madonnin navodni slom je i posljedica problema u privatnom životu.