Kraj 17-godišnje ljubavi
93

Tottijeva bivša supruga oglasila se nakon raskida: Znam stvari koje mogu uništiti 50 porodica

N. C.
Ilary Blasi i Francesco Totti odlučili su se rastati nakon 17 godina braka, a Tottijeva supruga oglasila se prvi put nakon vijesti o rastavi.

Preko svog advokata Alessandra Simeonea je dala prvu izjavu za medije.

"Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 porodica", dodala je.

Brak legendarnog Francesca Tottija s TV voditeljicom Ilary Blasi je okončan nedavno pa je tako došao i kraj bajkovitoj vezi koja je trajala 20 godina. Ipak, čuveni nogometaš Rome nije mnogo tugovao i već je pronašao novu djevojku s kojom je počeo živjeti. Kako prenose italijanski mediji, Totti je sada u vezi sa 34-godišnjom plavušom Noemi Bocchi, koja je strastvena navijačica Rome.

Totti i Blasi vjenčali su se 19. juna 2005. godine uz ceremoniju vjenčanja koju je uživo prenosio Sky Sport Italia, a prihod od tog prijenosa otišao je u humanitarne svrhe.

Imaju troje djece, Cristiana rođenog u novembru 2005., sada igrača u omladinskoj akademiji Rome, Chanel u maju 2007. i Isabel u martu 2016. godine.