Izgleda neprepoznatljivo
16

Tori Spelling snimljena tokom izlaska iz bolnice, ima brojne modrice i kreće se uz pomoć kolica

L. R.
Tori Spelling (Foto: Instagram)
Tori Spelling (Foto: Instagram)
Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills" Tori Spelling nedavno je snimljena tokom izlaska iz bolnice u Los Angelesu.

Naime, slavna glumica se prije nekoliko dana oglasila iz bolničkog kreveta, ali nije otkrila šta je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja. Mediji su pokušali kontaktirati njene predstavnike, ali nisu dobili nikakve odgovore.

"Četvrti dan sam ovdje i jako mi nedostaju moja djeca. Zahvalna sam i tako ponosna na svoju snažnu, hrabru, otpornu i ljubaznu djecu koja ostaju pozitivna bez obzira što nam se dogodi", napisala je glumica u nedjelju na svom Instagram profilu.

No, njen izgled iznenadio je mnoge. Ona se prilikom izlaska iz bolnice nije mogla samostalno kretati pa ju je medicinsko osoblje guralo u invalidskim kolicima dok joj je tijelo bilo prekriveno brojnim modricama.

Kako prenose strani mediji, djelovala je izbezumljeno i nesigurno te joj je trebala pomoć kod ustajanja iz invalidskih kolica. Njen boravak u bolnici dolazi samo dan nakon snimanja na novom projektu u Beverly Hillsu gdje je izgledala zdravo i uredno.

Podsjećamo, Spelling se tokom razvoda s s Deanom McDermottom suočava se s brojnim proteškoćama, a jedna od njih su i finansije. Od početka augusta živi u kamperu zajedno sa svojom djecom, a prije toga su živjeli u motelu.