Showbiz
0

Tony Parker tužio web stranicu zbog afere

Sarajevo-x.com
Košarkaš San Antonio Spursa i muž glumice Eve Longorie Tony Parker tužio je web stranicu X17online.com koja je objavila priču da je on u vezi s francuskom manekenkom. Od njih traži 40 miliona dolara odštete.

"Priča koju su objavili nije istinita. Takvo što se nije nikada dogodilo. Oni vjerovatno i znaju da je to tako jer je njihov izvor za tu aferu nepouzdan", stoji u zvaničnoj sudskoj tužbi.

"Njihove su optužbe neosnovane i kompromitiraju me kao muža i muškarca", stoji u tužbi.

Tony Parker traži 40 miliona dolara odštete od navedene web stranice.

Priča o navodnoj aferi Tonyja Parkera i francuske manekenke Alexandra Paressant pred javnost je plasirala web stranica X17online.com jer je navodno sama manekenka rekla kako je imala dvomjesečnu aferu s košarkašem.

Osim toga, X17online.com nije kontaktirao glasnogovornike Longorie i Parkera prije nego je objavio priču, a nakon što im je rečeno da to nije tačno oni su odbili da povuku navode.

"Ako ta žena i postoji, onda je vrlo vjerovatno da je broj Parkerovog mobitela uspjela dobiti, a za sadržaj koji je poslala nije odgovoran on", navodi se u tužbi.

Tony Parker je izjavio kako mnogo voli svoju ženu Evu i da je ona najbolje što mu se ikada dogodilo, izvještava Earthtimes.org.