Showbiz
0

Tony Parker britanskoj ljepotici slao svoje polugole fotografije

Sarajevo-x.com
Eva Longoria i Tony Parker (Foto: Bangshowbiz)
Eva Longoria i Tony Parker (Foto: Bangshowbiz)
Razvod Eve Longorie i Tonyja Parkera i dalje je glavna tema u svjetskim medijima. Par je prošle sedmice podnio zahtjev za razvod i iako je glumica kao razlog navela nepomirljive razlike, svi su jednostavno znali da je nešto drugo posrijedi. Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, francuski košarkaš je koketirao i sa jednom zanosnom britanskom manekenkom.

Tony Parker poslao je manekenki Sophiji Egeler niz ljubavnih poruka, a kako ona tvrdi, slao joj je čak i svoje polugole fotografije.

Navodno, Egler i Parker su se upoznali na showu Ultimate Fighter i još tu noć košarkaš je počeo uznemiravati britansku ljepoticu.

"Otkako me je upoznao navaljivao je. Zaista nisam znala da je on suprug Eve Longorije. Nije htio prihvatiti 'ne' kao odgovor i hodao je za mnom i govorio mi da mu se sviđam", ispričala je Egeler.

Ona je dodala da ju je Parker slijedio i nakon što je u jutarnjim satima napustila zabavu, te je molio da ide s njim, što je ona odbila.

Navodno, kasnije je 19-godišnjoj manekenki slao poruke i svoje golišave fotografije.

Podsjećamo, Longoria je u ponedjeljak predala papire za razvod, a isto je učinio i Tony Parker.

Američki mediji pisali su da je glumica u suprugovom mobitelu pronašla preko 100 ljubavnih poruka koje je slao Erin Barry, supruzi svog bivšeg saigrača.