Dugogodišnji prijatelji
17

Tonči Huljić o vezi kćerke i Petra Graše: Svi koji uđu u naše živote u njima i ostaju

N. C.
Petar Grašo u društvu Tončija, Vjekoslave i Hane Huljić
Petar Grašo u društvu Tončija, Vjekoslave i Hane Huljić
Nakon što je vijest o vezi Petra Graše i Hane Huljić jučer uzburkala region, hrvatskim medijima se obratio Hanin otac Tonči Huljić.
Izvori bliski Graši potvrdili su da romansa između njih dvoje traje već neko vrijeme, a par je u nedjelju fotografisan u šetnji Zagrebom.

Grašu i Hanu veže dugogodišnje prijateljstvo, a s obzirom na to da Grašo i njen otac sarađuju dugi niz godina, javnost je zanimalo šta Tonči misli o njihovoj vezi.

Tonči je za Večernji list kazao da mu je razumljiv interes medija po pitanju Hane i Petra, ali da se nikada nije javno referirao na privatni život i odnose kako svoje porodice tako i izvođača s kojim radi.

"Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bismo priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa", rekao je Tonči.

Par je prije pet godina snimio pjesmu "Srce za vodiča", koju su napisali Tonči i Vjekoslava Huljić - Hanini roditelji. Međutim, tada niko nije mogao ni naslutiti kako će se između njih dvoje roditi ljubav. Grašo je tada bio u dugogodišnjoj vezi s Danijelom Martinović, koja je okončana u maju ove godine.