{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tom Hardy odbrusio novinaru: Zanima vas moja seksualnost? Zašto?

15.9.2015. u 10:49
17
69
Tom Hardy odbrusio novinaru: Zanima vas moja seksualnost? Zašto?
17
 
Tom Hardy uopće nije bio oduševljen pitanjem reportera tokom pres konferencije u Torontu koje se odnosilo na njegovu seksualnost.
Pres konferencija je održana povodom novog filma "Legend", a reporter LGBT portala Daily Xtra je zvijezdu filma upitao da li je poznatim ličnostima teško raspravljati o prirodi njihove seksualnosti.

"U filmu igrate Ronnieja koji je poprilično otvoren kada je u pitanju njegova seksualna orijentacija. Ipak, u nekim vašim intervjuima vi sami ste poprilično dvosmisleni. Da li je poznatim ličnostima teško pričati o seksualnosti?", pitao ga je novinar.

"O čemu vi pričate", pitao je Hardy nakon čega je novinar objasnio da aludira na njegov intervju za gay magazin Attitude u kojem je glumac objasnio kako ga muškarci ne zanimaju na taj način te da je, s obzirom na svoje godine, završio sa eksperimentisanjem.

"Ne smatram da je slavnim ličnostima teško pričati o seksualnosti. Da li vi mene pitate o MOJOJ seksualnosti?", upitao je Hardy nakon čega je dobio potvrdan odgovor.

"Zašto?", upitao je glumac nakon čega je prekinuo razgovor sarkastično se zahvalivši novinaru portala Daily Xtra.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: