Štiti porodicu
45

Tom Hardy napustio London i otišao na selo zbog žene koja ga je uhodila

Klix.ba
Tom Hardy i  Charlotte Riley (Foto: EPA-EFE)
Tom Hardy i Charlotte Riley (Foto: EPA-EFE)
Engleski glumac Tom Hardy napustio je London te je otišao na selo zbog žene koja je uhodila i uznemiravala njegovu porodicu.

Tom Hardy i njegova supruga Charlotte Riley su odlučili prodati kuću u Londonu te su se preselili na sigurnije mjesto kako bi mogli u miru odgajati svoju djecu.

"Tom živi novi život na selu gdje svakog jutra izvodio svog psa u šetnju. On smatra da je selo savršeno mjesto na kojem će zajedno sa suprugom Charlotte odgajati voju djecu", rekao je neimenovni izvor za The Sun.

Charlotte je trudna i nosi njihovo drugo dijete, a već imaju dvogodišnje dijete. Tom iz jedne od prethodnih veza ima desetogodišnjeg sina.

Par je razmišljao o Devonu, ali su se smjestili na nekom drugom ruralnom mjestu. Njihovo preseljenje nije toliko iznenađujuće jer se Tom ponaša zaštitnički i nedavno je izjavio da je spreman učiniti sve za sigurnost svoje djece. U jednom intervjuu je rekao da se osjeća kao da "strši" dok hoda ulicama Londona.

"To je kao da ljudi vide žirafu na ulici, razumijem. Vidim ponašanje ljudi, vidim dok prilaze s kamerama, vidim i kad se koristi smartphone, a primjećujem i govor ljudskog tijela. Nema razlike između toga i oružja. No, ne dozvoljavam fotografisanje moje djece, smeta mi to i reagujem kao i svaki drugi otac", izjavio je Hardy.