Showbiz
0

Tom Hanks pronašao iskaznicu studentice i pokušava je kontaktirati putem Twittera

Klix.ba
U modernom svijetu u kojem živimo sasvim je moguće da vas i jedna filmska faca poput Toma Hanksa pozove da uspostavite kontakt.

Poznati američki glumac Tom Hanks jedno je od brojnih slavnih imena koje su aktivni na društvenim mrežama koje koriste kako bi komunicirali sa svojim obožavateljima.

"Ja sam glumio u nekim od filmova koji su vam se svidjeli i u nekima koji nisu. Nekad sam u prilično dobroj formi, a nekad nisam. Ali mora se živjeti, zar ne?", stoji u opisu Twitter profila slavnog glumca na kojem komunicira sa svojim pratiteljima i fanovima.

Njegov posljednji post posvećen je pronalasku studentice koja je izgubila svoju iskaznicu koju je glumac pronašao u parku, a Hanks je putem Twittera pokušava pronaći.

Thomas Jeffrey Hanks poznati je američki filmski glumac i producent, dvostruki dobitnik Oscara, a pamtimo ga po ulogama u filmovima kao što su "Philadelphia", "The Da Vinci Code", "Forrest Gump", "Saving Private Ryan", "The Green Mile", "Cast Away", "Apollo 13", "Catch me if you can", "Toy Story", te brojnim drugima.

Hanks je prije uspjeha s filmovima "Philadelphia" i "Forrest Gump" za koje je dobio dva Oscara za glavnu mušku ulogu glumio u televizijskim i porodičnim komedijama. Jedan je od financijski najuspješnijih filmskih zvijezda u historiji, a jedan je od dvojice glumaca čiji su filmovi sedam puta uzastopno zaradili 100 miliona dolara.