Voli luksuz
26

Tom Cruise snimljen s ruskom ljepoticom, njen bivši mu poručio: Novčanik drži širom otvoren

D. J.
Foto: EPA-EFE/Instagram
Foto: EPA-EFE/Instagram
Tom Cruise se na zabavi u londonskom Mayfairu družio s Elsinom Kairovom (36), kćerkom istaknutog ruskog zastupnika i bivšom suprugom oligarha koji trguje dijamantima.

"Bili su nerazdvojni, očito su par. Činilo se da je opčinjen njome", rekao je jedan gost za Daily Mail.

Priča se da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu oko 21 sat prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju.

Gospođica Kairova, odjevena u crnu haljinu bez naramenica s dijamantnom mašnom, pozirala je za slikanje s Avramenko Alienom, bivšom natjecateljicom Miss Europe, prije nego što je izašla na plesni podij sa zvijezdom "Top Guna". Cruise i Kairova navodno su zajedno napustili događaj u ranim satima.

"Cruise je bio vrlo ljubazan - stalno su ga tražili da se fotografiraju s njim i pristojno je odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom da gospodin Cruise ne želi nikakve fotografije", rekao je izvor.

O svemu se oglasio i ruski oligarh Dmitrij Tsetkov koji je upozorio zvijezdu da će svoju novu ljubav teško zadovoljiti. Otkrio je i da je on potrošio nevjerojatnih 10 miliona funti na njezinu odjeću, te još dva miliona funti na torbice tokom njihova burnog 11-godišnjeg braka.

"Bez obzira s kim je, Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, ti ljudi bi trebali biti svjesni da ona ima skup i luksuzan ukus! Tom bi trebao svoje oči, ali i novčanik držati širom otvorene", poručio je oligarh i dodao: "Želim joj sve najbolje."