Showbiz
0

FOTO / Tom Cruise sa suprugom i kćerkicom probao novog Mustanga

Sarajevo-x.com
On je napravio karijeru glumeći, između ostalog, u akcionim filmovima s automobilskim potjerama, ali u ponedjeljak je Tom Cruise bio izrazito miran za volanom novog Mustanga Saleen S281 u kojem je provozao suprugu Katie i kćerkicu Suri. Glumac (48) se s porodicom zapravo vraćao sa susreta scientologa, piše "Daily Mail".
Tomov izbor je možda pomalo i čudan, s obzirom na činjenicu da porodica raspolaže velikim novcem, a Mustang, barem u tim okvirima, važi za prosječan automobil. Kakogod, riječ je o specijaliziranoj verziji, čija je početna cijena nešto ispod 50.000 dolara.
Ranije ove sedmice paparazzi su također uhvatili Toma kako s porodicom ide u šoping u Los Angelesu. Čini se da je Tom pravi suprug i otac koji uprkos velikim obavezama oko promocije novog filma "Knight and Day", u kojem glumi s Cameron Diaz, ipak nađe dovoljno vremena za porodicu.
Tom, njegova supruga i kćerka su tokom šetnje u LA-u izgledali kao i svaka druga sretna porodica. Suri je uživala u sladoledu, a Katie je "pokupila" neke stvarčice iz celebrityjima omiljenog butika "Madewell".