Nije potrajalo
28

Tom Cruise raskinuo s 25 godina mlađom djevojkom nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Tom Cruise se prema navodima britanskih medija ekspresno rastao od svoje nove djevojke - 25 godina mlađe ruske manekenke Elsine Kairove samo nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu.

Veruje se da su se glumac (61) i Elsina (36), bivša supruga oligarha Dimitrija Cvetkova, prvi put sreli prošlog decembra. Ipak, sada britanski mediji prenose da su se razišli, samo nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu.

Tom se navodno "ohladio", ali je želio da ostanu prijatelji jer žive u istoj stambenoj zgradi u Londonu.

"Završiti stvari loše bi bilo nezgodno jer bi se mogli sresti u liftu", rekao je izvor za The Sun, "Nema ljutnje između njih i za Toma, njihova veza je jednostavno tekla svojim tokom".

Podsjećamo, Kairova je bila u braku s tajkunom Dmitrijem Cvetkovim, a danas je britanska državljanka. Kako su otkrili mediji, s bivšim suprugom dijeli više nekretnina u Velikoj Britaniji, gdje svaka vrijedi više od 20 miliona dolara, a također ima udio vlasništva u nekretninama koje se nalaze u Dubaiju i na Kipru. Istaknuli su i da je Kairova vlasnica skupocjenih automobila, nakita i umjetničke zbirke vrijedne više miliona.

Poznati tajkun je ranije naveo da ga je njihov razvod koštao 150 miliona funti (oko 176 miliona eura), a nakon glasina da je Kairova u vezi s Cruiseom, poručio je glumcu da drži "novčanik širom otvorenim".