Vanity Fair otkrio mračne tajne
0

Tom Cruise negira da mu je suprugu birala crkva

Klix.ba
Tom Cruise (Foto: Arhiv/AFP)
Tom Cruise (Foto: Arhiv/AFP)
Nakon što je magazin Vanity Fair objavio da je scijentološka crkva, prije nego će se Tom Cruise vjenčati glumicom Katie Holmes, organizirala intervjue sa raznim djevojkama kako bi za holivudskog velikana odabrala odgovarajuću suprugu, Tom je, očekivano, sve to negirao.

Glumčev predstavnik za medije se oglasio i odlučno negirao sve što je napisano, nazvavši to lažima i izmišljotinama.

"Iako se nalaze u drugačijem fontu još uvijek su to laži, dizajnirane da prodaju časopis", izjavio je Tomov glasnogovornik.

Prema pisanju Vanity Faira, kroz intervjue sa crkvenim službenicima je prošlo nekoliko mladih žena, s njima su obavljeni razgovori i razni drugi testovi, a sve s ciljem da budu sigurni kako buduća supruga njihovog najistaknutijeg i najpoznatijeg člana neće predstavljati prijetnju crkvi.

Kako je već poznato, Tom se oženio s Katie koja nije bila članica ove crkve, već je to postala kasnije, mada je prvobitno trebalo da oženi glumicu Nazanin Boniadi. Ova mlada glumica i njena majka su bile članice crkve, međutim pokazalo se da Boniadi ne poštuje crkvene zvaničnike, a i Tom za nju nije bio muškarac kavog je željela.