Ljubav i dalje cvate
0

Tom Brady i Gisele Bundchen u braku su osam godina, a vjenčanje su organizirali za deset dana

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američki nogometaš Tom Brady i njegova odabranica supermodel Gisele Bundchen jedan su od najbogatijih parova na svijetu. U braku su osam godina, a prema podacima Celebrity Net Wortha ovaj par je težak 540 miliona dolara.

Toma Bradyja i Gisele Bundchen upoznao je zajednički prijatelj 2006. godine. Među njima se odmah osjetila hemija, a vjenčali su se u februaru 2009. godine.

"Nasmiješio mi se kada sam ga prvi put ugledala i pomislila sam kako je to najljepši, najharizmatičniji osmijeh koji sam ikad vidjela", rekla je Bundchen za Vanity Fair.

Te noći u kojoj su se upoznali razgovarali su tri sata, a ti razgovori postali su njihova tradicija.

"Od dana kada smo se upoznali pa do danas nismo proveli nijedan dan u kojem nismo pričali jedno s drugim", rekla je.

Ipak, nije sve bilo tako jednostavno. Tom je, ubrzo nakon što je upoznao Gisele, prekinuo vezu s tadašnjom djevojkom Bridget Moynahan no dva i po mjeseca kasnije ispostavilo se da je ona trudna. Tako je Brady u augustu 2007. godine dobio sina Jacka, a Gisele je ispričala za Vanity Fair kako je situacija zaista bila izazovna ali su je uspjeli prevazići na najbolji mogući način.

Prema pisanju New York Daily Newsa Brady je zaprosio Gisele početkom 2009. godine pred njenim roditeljima tokom privatnog leta. Vjenčali su se 26. februara 2009. godine, a kako je Brady ispričao za magazin GQ vjenčanje su planirali samo deset dana. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi njihove porodice, a drugu ceremoniju proslavili su na Costa Rici.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Sada imaju dvoje djece, sina Benjamina Reina i kćer Vivian Lake. Gisele uvijek ističe koliko voli i Jacka, a sa Tomovom bivšom djevojkom Bridget je u prijateljskim odnosima. Za Business Insider je ispričala kako ona i njena djeca, zbog zdravstvenih i ekoloških razloga, jedu uglavnom "bogatu biljnu hranu".

Tabloidi su svojevremno pisalo da je par pred razvodom, a Bundchen je jednom prilikom priznala da su ona i Tom imali nekoliko teških perioda.

"Svi mi imamo određene izazove s kojima se suočavamo u životu. Sjajno je imati stijenu na koju se uvijek možete osloniti i koja vam može pružiti podršku koja vam je potrebna", odgovorio je Brady na glasine.

Bundchen je više puta naglasila kako voli svog supruga cijelim svojim srcem.

"Ona je napozitivnija i najenergičnija osoba koju sam ikad upoznao", rekao je Brady za Vanity Fair.