Bio dobro raspoložen
27

Tokom govora na vjenčanju svoje kćerke, Trump rekao mladoženji: Bolje ti je da se brineš za nju

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kćerka Donalda Trumpa, Tiffany, udala se ovoga vikenda za svog četiri godine mlađeg dečka, milijardera Michaela Boulosa.

Na internetu su se pojavile fotografije plesa između Tiffany i njenog oca, a otkriveno je i što je Trump rekao tokom govora na vjenčanju.

Donald - koji je ispratio Tiffany do oltara - održao je govor sretnom paru, rekavši Boulosu: "Michaele, bolje ti je da se brineš za nju. Bez sumnje, ti si posebna osoba i daleko si ispred svojih godina. Vidio sam te kako imaš posla s vrlo velikim ljudima. . . Vi ste dvoje spektakularnih ljudi i ovo je bio prekrasan dan.”

Govor sretnom paru održala je i Tiffanyna mama, Marla Maples, koja se u jednom trenutku zahvalila bivšem suprugu s kojim je bila u braku od 1993. do 1999. godine.

"Samo želim zahvaliti tvom divnom ocu, Donaldu, i prekrasnoj Melaniji i cijeloj obitelji što su bili tako bliski s Tiffany tokom svih godina", rekla je.

Tiffany je nosila blistavu vjenčanicu koju je dizajnirao Elie Saab, a spektakularna svadbena torta imala je čak šest katova.

Tiffany i Michael prvi su put službeno objavili svoju romansu na Instagramu u januaru 2019., a u januaru 2021. Tiffany je objavila da su se zaručili.