|

'To što mi je Angelina uradila nije cool'

'To što mi je Angelina uradila nije cool'
0
S
Sarajevo-x.com
12.11.2008. u 09:48
0
komentara
0

dijeljenja
'To što mi je Angelina uradila nije cool'
Američka glumica Jennifer Aniston (39), nekada udata za Brada Pitta, prvi put je javno progovorila o svom propalom petogodišnjem braku i ženi koja joj je otela muža.
Nakon četiri godine Jennifer je konačno izgovorila ime Angeline Jolie, komentarišući ovaj prilično bolan period u njenom životu.

Anistonova je priznala da se njen tadašnji suprug počeo viđati sa Jolie još na snimanju filmskog hita "Gospodin i gospođa Smith" te da su se njih dvoje tada i zaljubili, a da ona za to nije imala pojma do prije dvije godine kad je Jolie to izjavila u jednom intervjuu.

"Sva ta priča kako je jedva čekala da dođe na snimanje nimalo nije cool", izjavila je i naglasila da je još uvijek u kontaktu s Bradom.

Aniston je govorila i o trenutnoj vezi sa pjevačem Johnom Mayerom, bivšem momku Vinceu Vaughanu i želji da ima djecu. Ipak, dio o 33-godišnjoj Jolie najviše intrigira javnost.

Kompletan intervju sa zvijezdom serije "Prijatelji" bit će objavljen u decembarskom izdanju Voguea, a u najavi stoji da će on pokazati "kako se Jennifer više ne boji Angeline."
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.