Žene nisu jedine žrtve
75

Tjelohranitelj "Varalice s Tindera" traži odštetu od Netflixa: I mene je prevario

I. B.
Oglasila se i prva muška
Oglasila se i prva muška
Iako su prvenstveno žene te koje su bile na meti "Varalice s Tindera", čini se da je on svoje laži koristio i kako bi prevario muškarce - konkretno, svog tjelohranitelja.
Piotr Kaluski, tjelohranitelj Simona Levieva, zajedno sa svojom advokaticom Joannom Parafianowicz traži od Netflixa odštetu od čak 5,6 miliona dolara, kao i to da sa svog streaming servisa uklone film i upute mu javno izvinjenje jer, tvrde, film širi neistinu o njemu.

Iako je Piotr u filmu prikazan kao Levieva desna ruka i čovjek koji je u svakom trenutku bio uz njega, a naročito onda kada je od žena izvlačio ogromne svote novca, tjelohranitelj tvrdi kako je on, također, žrtva u cijeloj priči.

Kako je njegova advokatica naglasila, Piotr nije učinio ništa loše te također, poput prevarenih žena, čeka na svoj novac.

"I moj klijent je oštećen. Ne samo jer su povrijeđena njegova prava, nego i jer mu glavni lik duguje naknadu za njegove usluge - otprilike 10.000 eura", istakla je Joanna.

Piotr se prevarenim ženama često ukazivao
Piotr se prevarenim ženama često ukazivao "isprebijan"

U dokumentarcu je prikazano kako Simon svog tjelohranitelja, sa vremena na vrijeme, pokazuje svojim "žrtvama" pretučenog i u modricama, a sve kako bi ih ubijedio da Leviev nije na sigurnom.

"Nezakonito upotrebljavanje mog klijenta u kontekstu financijskih prevara žena i naglasak da je i on sudjelovao u istim, nanijela mu je veliku štetu. Moj klijent nije bio uključen u snimanje dokumentarca niti je znao za financijske prevare svog poslodavca. Ne može ni na jedan način biti povezan sa ovim navodima", istakla je njegova advokatica.

Netflix još uvijek nije odgovorio na Piotrove navode ni zahtjeve, a Simon nastavlja neometano uživati u luksuzu.

Nedavno je zapažen kako, obučen u luksuzne modne brendove od glave do pete, razgleda neke od najskupljih modela Ferrarija u salonu automobila.