Rade na predstavama
43

Titova unuka pozirala s kćerkom Sarom s kojom i poslovno sarađuje: Kroz sve oluje zajedno

I. S.
Foto: Facebook/sasa.broz.7
Foto: Facebook/sasa.broz.7
Saša Broz, pozorišna rediteljica i unuka Josipa Broza Tita, objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s kćerkom Sarom Haas.

"Kroz sve oluje zajedno", navela je u opisu. Sara radi kao scenografkinja u Zagrebačkom kazalištu lutaka, a njih dvije već neko vrijeme zajedno sarađuju. U februaru je održana premijera njihove treće zajedničke predstave "Slučajni susret u sex-shopu".

Sarin otac je glumac Ranko Zidarić, a ona je prošle godine odlučila uzeti prabakino prezime Haas.

"Prezime od prabake nisam uzela samo iz poštovanja prema njoj, nego iz poštovanja prema dvjema osobama u porodici za koje znam da im je beskrajno drago što barem još neko nosi prezime Haas. Meni promjena prezimena nije nikakva velika promjena jer sam za sve uvijek Sara. Uostalom, nije teško fulati čija sam", rekla je ranije za Jutarnji.hr.

Saša i Ranko su je u potpunosti podržali u ovoj odluci.

"Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla", kazala je Saša.