Romantični Rim
0

Timberlake zaprosio Jessicu Biel

Sarajevo-x.com
Ako je vjerovati britanskom tabloidu The Sunday People, romantična atmosfera u glavnom gradu Italije učinila je svoje, pa je tako pop pjevač Justin Timberlake zaprosio Jessicu Biel.

Nedavno su na internetu objavljene fotografije strastvenih poljubaca i zagrljaja koje je mladi glumački par razmjenjivao na ulicama Rima, gdje su doputovali kako bi prisustvovali vjenčanju Beverly Mitchell, Jessicine kolegice iz porodične TV serije "7th Heaven", stoga ne čudi ni vijest o zarukama.

"Justin je očaran Jessicom i želi da postane njegova supruga. Planirao ju je zaprositi u Rimu, jer je to veoma romantičan grad. Jessica je presretna i ne može dočekati veliku svadbu", otkrio je neimenovani izvor blizak paru.

Još je dodao kako je Timberlake, koji je ranije bio u vezi sa Britney Spears i Cameron Diaz, "mnogo sazrio u posljednjih nekoliko godina, te je odlučio da je vrijeme da osnuje vlastitu porodicu".

Prošlog mjeseca Timberlakeov bivši kolega iz grupe 'N Sync Joey Fatone je kazao kako slavni pjevač nema namjeru s Jessicom Biel stati pred oltar, ali sada se čini da je pogriješio.