Showbiz
0

Timberlake ljepši od Beckhama

Klix.ba
Jedna od slika iz časopisa Marie Claire
Jedna od slika iz časopisa Marie Claire
Anketa za magazin <i>Marie Claire</i> pokazala je da je <b><a href="http://www.justintimberlake.com" target="_blank">Justin Timberlake</a></b>, bivši momak Britney Spears, ozbiljno ugrozio <b><a href="http://www.beckham-magazine.com" target="_blank">Davida Beckhama</a></b> po pitanju ljepote.

Anketu je sproveo AOL i u njoj je učestvovalo više od 1000 žena, od kojih više od pola smatra da je Justin zgodniji od Beckhama. Samo je jedna petina žena smatrala da se zvijezda Manchester Uniteda ne može mjeriti sa Timberlakeom, dok je 29% mišljenja da su jednaki.

Međutim, za Marie Claire Justin Timberlake nosi prilično važnu titulu: on je (tek) drugi muškarac koji se pojavio da naslovnici ovog časopisa. Prvi je bio sam Beckham prije godinu dana.

Izdavači su zahtijevali online anketu kako bi doznali da li je pjevač 'Nsynca zgodan ženama. Na pitanje šta im se najviše sviđa na Justinu, 38% je reklo da je to njegov 'dječački izgled', 29% ga voli zbog toga što dobro pleše, a 20% zbog dobro istreniranog tijela.

Marie O'Riordan, urednica časopisa, kaže sljedeće: "Kad se radi o tome ko je naš muškarac godine, postoji samo jedan kandidat – Justin Timberlake. Cijeli svijet je poludio za njim. On ima južnjački šarm, super tijelo i nema djevojku. Šta nam se tu ne može sviđati?"