Neumoljive DeGeneres i De Rossi
0

Timberlake dobio korpu za vjenčanje

Sarajevo-x.com
Novopečeni bračni par Ellen DeGeneres i Portia De Rossi odbio je ponude američke megazvijezde Justina Timberlakea i njegovog ništa manje uspješnog britanskog kolege Georgea Michaela da im pjevaju na vjenčanju održanom ovog ljeta.

Prema pisanju američkih tabloida, najpoznatiji lezbijski par na svijetu odbio je čak i ponudu dvadesetsedmogodišnje pop ikone da napiše pjesmu specijalno za njihovo vjenčanje.

Sve skupa i ne bi bilo neobično, da dvije dame to nisu napravile kako bi uposlile nepoznatog pjevača Joshuu Radina, koji je na kraju čitave priče i zapjevao na spomenutom vjenčanju.

Par je ispočetka želio veliko vjenčanje da bi se nešto kasnije zaljubljene glumice ipak odlučile za vjenčanje u intimnijoj atmosferi.

"Pozvale smo i opozvale sviju. Svi su bili puni razumijevanja. Joshua je bio fantastičan, toliko oduševljen i počastvovan što je mogao pjevati na vjenčanju", prokomentarisala je pedesetogodišnja komičarka i TV voditeljica DeGeneres.

Podsjećamo, dvije glumice 'na vječnu ljubav' zaklele su se 19. augusta ove godine u svojoj kući u Los Angelesu, i to pred užim krugom članova porodice i prijatelja.