|

Tijana Dapčević se oglasila nakon nastupa mlađe sestre Tamare Todevske na Eurosongu

Tijana Dapčević se oglasila nakon nastupa mlađe sestre Tamare Todevske na Eurosongu
85
Klix.ba
19.5.2019. u 14:26
31
komentara
85

dijeljenja
Tijana Dapčević se oglasila nakon nastupa mlađe sestre Tamare Todevske na Eurosongu Sestre Tamara i Tijana (Foto: Instagram)
Makedonska pop pjevačica Tamara Todevska jučer je oduševila svijet svojim nastupom u Tel Avivu koji joj je donio 8. poziciju na Eurosongu, što je historijski rezultat za Sjevernu Makedoniju na ovom takmičenju. U povodu njenog fenomenalnog nastupa oglasila se i Tijana Dapčević, njena starija sestra.
"Jako sam ponosna na sestru koja je doživjela uspjeh i Makedoniji donijela 8. mjesto prvi put u historiji. Od kada je Makedonija nezavisna nije se desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopće nije jasan, ali nema veze", kazala je Tijana Dapčević za srbijanski Blic.

Ova muzičarka je također dodala kako je Tamara Todevska bila na visini zadatka i da je bila maestralna svih 15 dana koliko je boravila u Tel Avivu. Također je istakla i to da je u ovom trenutku najponosnija sestra na svijetu.

Predstavnica Sjeverne Makedonije se tokom glasanja stručnog žirija našla i na 2. poziciji, ali je u konačnici završila na 8. mjestu i to nakon zbrajanja glasova publike.
Prijavi grešku


Komentari (31)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...