Odlučan i seksi
0

Tiger Woods gol do pasa na naslovnici Vanity Faira

Sarajevo-x.com
Čovjek oko kojeg se prethodnih dana digla strašna graja, golfer Tiger Woods (34) pojavio se na naslovnici američkog magazina Vanity Fair bez majice i sa tegovima u rukama, opasnog pogleda i sa kapom na glavi.
Pokazujući svoje nabildano tijelo, Woods je fotografkinji Annie Leibovitz pozirao prije nego što su otkrivene njegove brojne afere, uslijed čega se privremeno odmakao od sporta i javnog života.

Jedna od nekoliko fotografija koje su urađene s njim pojavit će se u februarskom izdanju Vanity Faira uz članak Buzza Bissingera koji pokušava otkriti kako je sportista uspio tako dugo prikrivati svoju "seksualnu ovisnost", saznaje Telegraph.

Kao jedan od uvida u "stvarnog Woodsa" on donosi i transkript intervjua koji je golfer dao za magazin GQ 1997. godine, u vrijeme kad javnost nije znala mnogo o njegovom privatnom životu.

Tada je pričao šale o lezbijskom seksu i crncima sportistima, te flertovao sa četiri žene koje su mu asistirale pri snimanju.

Nakon što se sedmicama krio od medija u svojoj vili u Floridi, u ponedjeljak je Woods obznanio da će otići na safari u Afriku.