Supruga okrenula leđa
0

Tiger odbio terapiju za ovisnike o seksu, Elin odlazi

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tiger Wood očajnički pokušava zadržati svoju suprugu Elin nakon što je rekla da želi razvod od slavnog golfera koji se našao u središtu velikog skandala zbog varanja supruge sa brojnim ženama.

Ona je rekla svojim prijateljima da Woodsovo odbijanje da ode na rehabilitaciju u kliniku za seksualne ovisnike znači da nema spasa za njihov petogodišnji brak, piše Sunday Express.

Ona će ovih dana odletjeti u Švedsku sa svojom djecom kako bi provela Božić u društvu majke Barbro i sestre blizankinje Josefin.

Elin će tako imati priliku da se odmori u kući svoje majke na sjeveru Švedske nakon tri najgore sedmice u njenom životu. U Ameriku se namjerava vratiti 30. decembra gdje planira organizovati malu rođendansku zabavu. Bez Tigera.

Švedske novine prenijele su njene izjave u kojim tvrdi da će uzeti slobodnog vremena i da želi da sav prljavi veš izađe u javnost prije nego potpiše bilo šta.

"Elin je jedna od najinteligentnijih i najrazumnijih osoba koje sam ikada srela. Ona nije trebala proći kroz ovo", rekla je Kristin Kaspersen, TV voditeljica i prijateljica od Elin.