Otac vojvotkinje
10

Thomas Markle: Na svom prvom vjenčanju, Meghan je gostima dijelila vrećice s marihuanom

Klix.ba
Fotografija: The Sun
Fotografija: The Sun
Thomas Markle se obratio široj javnosti kroz intervju za Daily Mail u kojem tvrdi kako su svi prisutni dobili paketiće sa marihuanom na ulazu u salu tokom njenog prvog vjenčanja. Thomas i njegova kćerka danas nisu u dobrim odnosima.

Sedamdesetčetverogodišnji Thomas koji već dugo ne razgovara sa svojom kćerkom, vojvotkinjom od Sussexa je nedavno u intervjuu izjavio kako je njegova kćerka dijelila marihuanu na svom prvom vjenčanju sa Trevorom Engelsonom.

"Ta vrsta marihuane je ilegalna, ali je jedna od najpoznatijih na Jamaici. Ja ne pušim marihuanu, a ne puši je ni ona. Svoj paketić sam proslijedio dalje", rekao je Thomas.

Fotografija: The Sun/Meghan sa prvim mužem
Fotografija: The Sun/Meghan sa prvim mužem

Jedan od izvora koji je bio prisutan na njenom prvom vjenčanju tvrdi kako je ceremonija vjenčanja bila gotova nakon 15 minuta, te da su svi odmah počeli plesati. Navodi kako se činilo da samo žele da se dobro zabave.

Meghan se za Trevora udala 10. septembra 2011. na Jamaici, a vjenčanje je trajalo četiri dana te mu je prisustvovalo 102 ljudi. Meghan se od Trevora razvela nakon samo dvije godine braka navodeći "neprevodljive razlike" kao jedini razlog razilaženja.

Vojvotkinja od Sussexa se nije oglašavala po pitanju optužbi i izjava svog oca.