Kanadski muzičar
0

The Weeknd zbog novog izgleda meta ismijavanja na Twitteru

M. A.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
The Weeknd, kanadski muzičar pravog imena Abel Tesfaye, postao je internet senzacija kada je u ponedjeljak navečer predstavio svoj novi izgled na Toronto Independent Film Festivalu 2019.

Kada je vlasnik hita "Can't Feel My Face" stupio na crveni tepih, publika je uočila da više ne nosi bradu i da ima nešto drugačiju frizuru. Naime, pojavio se s neobičnom afro frizurom i brkovima na kojima bi mu pozavidio i Freddie Mercury. Izgled je upotpunio odijelom i bijelom košuljom.

Nije trebalo dugo da fotografije počnu kružiti društvenim mrežama, a neki su na Twitteru već počeli i ismijavanja.

[TWITTER]1171360528209338368[/TWITTER]

"The Weeknd izgleda kao da je izašao iz nekih emisija 70-ih godina uz taj novi izgled", stoji u jednom tvitu.

I dok su ga neki upoređivali s Lionelom Richiejem, Brunom Marsom i El DeBargeom, druge usporedbe i nisu bile tako laskave.

"Je li ovo The Weeknd ili unuk Pabla Escobara", napisao je drugi korisnik Twittera.

Međutim, važno je istaći da novi izgled kanadskog muzičara nije puki modni eksperiment. On je nedavno imao svoj glumački debi u krimi drami "Uncut Gems", i to pored Adama Sandlera, Idine Menzel, Julije Fox i Lakeith Stanfield, za koji je morao promijeniti izgled.

Posljednji put kada je ovaj 29-godišnjak imao neobičan izgled bilo je 2016. godine kada je imao dredove u stilu Jean-Michela Basquiata koji ga je nadahnuo, piše CNN.