Skrila se od javnosti
0

Tasha Smith se vjenčala u svom dnevnom boravku

Sarajevo-x.com
Tasha Smith i Keith Douglas
Tasha Smith i Keith Douglas
Nema mjesta kao što je dom, uvjerena je u to Tasha Smith koja se ni zbog vjenčanja nije dala izvući iz kuće, već je ceremonija održana u njenom dnevnom boravku.

Glumica je razmijenila zavjete sa suprugom Keithom Douglasom početkom ovog mjeseca, a sve to uspjeli su skriti od javnosti upravo jer su se vjenčali u kući u Los Angelesu.

"Razgovarali smo o malom vjenčanju kojem će prisustvovati samo bliski prijatelji i rodbina, ali smo se ipak odlučili za nešto još jednostavnije - intimnu ceremoniju gdje smo bili samo mi i svećenik", otkrila je 39-godišnja Smith za magazin "Essence". "Molili smo se i osjećali da je to prava stvar za nas."

Smith i Douglas otkrili su da su se vjerili prije šest mjeseci.

Prije tri godine zvijezda filma "Why Did I Get Married Too?" je ispričala da je imala groznu prošlost, da je odrasla u Camdenu u New Jerseyu uz gangstere, drogu i siromaštvo, te da joj je vjenčanje uvijek bio san.

Po povratku sa medenog mjeseca u Las Vegasu poručila je da je vjenčanje bio divan trenutak koji će zauvijek pamtiti. Smith iza sebe ima jedan propali brak, koji je 2007. završio razvodom.