Zagreb
0

Tarik i Lejla Filipović konačno održali svadbenu proslavu

Sarajevo-x.com
Foto: 24sata
Foto: 24sata
Na privatnom imanju Marincel Tarik Filipović, poznati voditelj HRT-a porijeklom iz Zenice i njegova izabranica Lejla konačno su održali i proslavu svog vjenčanja koje se dogodilo još na Staru godinu u Zagrebu, javlja hrvatski portal '24 sata'.

Novinarima nije promaklo to da su Tarik i Lejla na svadbenu proslavu stigli u taksiju, a kako ističu "Lejla je sve prisutne zasjenila svojim dubokim dekoletom".

Proslavi je prisustvovao veliki broj poznatih estradnih lica - Željko Bebek, komičar Edo Vujić, Enis Bešlagić, Severina, a zadnji je na zabavu došao Halid Bešlić.

Neke Tarikove kolege nisu mogli doći zbog poslovnih obaveza ili odmora izvan Zagreba, a pozvani su i Tony Cetinski, Enes Vejzović, Bojana Gregorić, Goran Navojec, porodica Mamić, Rene Bitorajac, Mila Elegović i drugi.

Hrvatski portal se u članku o ovoj proslavi dotiče svih detalja, od menija do viška alkohola, raspoloženja, ali i onih 'sočnijih' kao što je Severinin poljubac mladoženji u usta.

Ovaj bračni par ima dvoje djece, četverogodišnjeg Dinu koji je Lejlin sin iz prvog braka, te malog Armana koji je rođen u februaru ove godine.