Rastrošna bogatašica
0

Tamara Ecclestone u svojoj kući želi imati i saunu za pse

Sarajevo-x.com
Kćerka šefa Formule 1 Berniea Ecclestonea, Tamara, svoju luksuznu kuću u Britaniji je platila 45.000.000 funti, ali sada u nju ulaže dodatnih 18.000.000 za renoviranje i to, kažu dobro upućeni, bez ikakve potrebe.

Dvorac sa 55 soba još uvijek nije renoviran, a uređenje će potrajati i do iduće jeseni. U luksuznom dvorcu koji joj je otac kupio Tamara želi imati svoj noćni klub, kuglanu, salon ljepote, pa čak i saunu za njene pse.

Tamara je već potrošila milion funti na kupovinu kristalne kade koju je uvezla iz Južne Amerike, ali se procjenjuje da je ta rastrošnost bila samo vrh ledenog brijega.

U renoviranju Tamarine vile nema budžeta, troši se kako se stigne, mada se procjenjuje kako će sve koštati 18.000.000 funti. Sve je podređeno Tamarinim željama pa bi kuća prema njenim riječima trebala izgledati poput onih u najmaštovitijim bajkama. Osim nje u ovom luksuznom zdanju će uživati njen momak, inače broker Omar Khyami i njenih pet pasa. Za sve Tamarine želje pobrinut će se tim od 80 građevinara, piše Daily Mail.