I stas i glas
537

Takmičarka iz Kaknja oduševila nastupom u showu "Zvezde Granda", upoređuju je sa Severinom

D. J.
Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube
Sinoć je u emisiji popularnog regionalnog takmičenja "Zvezde Granda" nastupila takmičarka Martina Jozinović rodom iz Kaknja s trenutnom adresom u Beču.

Martina je žiri oduševila svojom izvedbom, a nakon nastupa svi su joj snažno zapljeskali. Saša Popović i Marija Šerifović su i ustali kako bi dodatno iskazali zadovoljstvo njenim nastupom.

S 24-godišnjom Martinom u pratnji su bili roditelji koji žive u Kaknju.

"Hvala moji dragi ljudi na ooogromnoj podršci, bez vas ništa ovo ne bi ni bilo!!! Dok se ne slegnu utisci iz drugog kruga, ja ću iskoristiti priliku da najavim moj nastup u trećem krugu Zvezda Granda koji je u subotu 4.3.", napisala je Martina na svom Instagram profilu, a mnogi su joj uputili čestitke u komentarima.

Martina je osim glasom, dosta pozornosti privukla i svojim atraktivnim izgledom, a mnogi pišu da nevjerojatno sliči na hrvatsku pjevačicu Severinu. Inače, do sada su već nekoliko puta pjevači iz naše zemlje odnijeli pobjedu u Zvezdama Granda, kao što su Amar Jašarspahić, poznatiji kao Amar Gile, Mirza Selimović i Džejla Ramović, koji su nakon showa ostvarili velike uspjehe u karijeri.