Đorđe Balašević
0

"Tadić i Josipović se igraju mame i tate"

Sarajevo-x.com
Đorđe Balašević (Foto: Blic)
Đorđe Balašević (Foto: Blic)
Đorđe Balašević izjavio je nakon nedavnog koncerta u Osijeku da se srbijanski predsjednik Boris Tadić i hrvatski predsjednik Ivo Josipović igraju mame i tate.

Đorđe Balašević, najcjenjeniji kantautor na prostorima bivše Jugoslavije, ovih dana je sa svojom Panonskom mornaricom na turneji po susjednoj Hrvatskoj. Karte za njegove koncerte u Osijeku, Splitu i Zagrebu rasprodane su u roku od samo nekoliko sati.

Nakon održanog koncerta i promocije filma "Kao rani mraz" u Osijeku, legendarni Panonski monar dao je izjavu za IN magazin, Nove TV. Osvrnuo se Balašević na posjetu srbijanskog predsjednika Borisa Tadića Hrvatskoj.

"Oni se sad malo igraju mame i tate i to je lepo. Mislim da ta gesta koja rade oba predsednika vrlo pohvalna i to je jedan korak koji bi trebalo na neki način drugi sledeti ali mislim da to nisu stvari koji se mogu nekim dekretom odrediti. Odsad ćemo bit dobri sad će bit sve ok, sad su se njih dvojica sreli napravili su tulum, e sad mogu da dođu Crvena zvezda i Partizan u Split da igraju sa Hajdukom. E cvrc!", kazao je Balašević u svom specifičnom stilu.

Rekao je kantautor i to kako je ponosan na neke nove klince i da mu je dužnost da ispravi sve što je njegova generacija upropastila, prenosi Dnevnik.hr.

Inače, Balašević je prije nekoliko godina objavio knjigu "Kao rani mraz", a potom i snimio dugometražnu igranu baladu "Kao rani mraz", ljubavnu priču zasnovanoj na jednoj od njegovih najpoznatijih pjesama "Priča o Vasi Ladačkom".

Trenutno slavni kantautor radi na novom albumu.