Nije sam u kući, ima loše društvo
0

Tabloidi: Macaulay Culkin se intenzivno drogira i to će ga ubiti

Klix.ba
Predstavnica za medije glumca Macaulayja Culkina žestoko je demantovala navode pojedinih medija koji pišu da se zvijezda filmova "Sam u kući" drogira te da za taj porok mjesečno izdvaja 6.000 dolara.

Glasnogovornica 31-godišnjeg glumca je tvrdnje iznesene u National Enquireru nazvala smiješnim izmišljotinama i vrijeđanjem. Američki tabloidi danas su izvjestili da je Culkin teški ovisnik o heroinu, odnosno oksikodonu, nazvanom "prostački" heroin.

U članku se navodi i to da je bivša dječija zvijezda stan na Manhattanu pretvorio u prostor za drogiranje, sam ili sa prijateljima.

"Tekst u National Enquireru ne odbacujem kategorično, nije baš bez 'zasluge', ali je isto tako nevjerovatan i izmišljen", izjavila je za Daily Mail Michelle Bega, glumčeva glasnogovornica. Ona je dodala i to da je sporni tekst destruktivan i uvredljiv za Culkina.

Ono što se navodi u tekstu je i to da glumac uzima teške droge u posljednjih 18 mjeseci, a sve je praktično počelo kada je prekino vezu sa glumicom Milom Kunis.

"Culkin je bespovratno navučen na teške droge i to će ga ubiti", rekao je izvor za National Enquirer.