Glumac se ne predaje
0

Swayze i dalje u teškoj borbi sa bolešću

Sarajevo-x.com
Poznati holivudski glumac Patrick Swayze odavno boluje od raka pankreasa, a njegova borba s okrutnom bolešću ostavila je traga na glumcu koji je 80-ih godina bio seks simbol i predmet želje mnogih žena.

Novinari su ovih dana u Los Angelesu fotografirali nesretnog glumca dok je izlazio iz automobila, a na prvi pogled mnogi ljudi nisu ni primjetili da se radi o Patricku Swayzeu.

Vidno iscrpljen i mršav glumac je nedavno izgubio i kosu zbog teških kemoterapija i zračenja kojima se podvrgnuo nakon operacije.

Whoopi Goldberg, poznata komičarka i bliska prijateljica Patricka Swayzea nije bila optimistična kad su je novinari pitali kako se glumac osjeća.

'Kako se osjeća? Znate kako. Kao i svi drugi oko njega, živi dan po dan i nada se da će preživjeti. Niko od nas nema na leđima zalijepljen rok trajanja. Jednom ćemo svi umrijeti, no to ne znači da možemo znati kad će to biti', izjavila je Goldbergova.

Nakon otkrića bolesti, Patrick Swayze je, po pisanju magazina The National Enquirer, 'bio ljut i razočaran jer je znao kakav ga pakao očekuje', no ipak se odlučio uhvatiti ukoštac s bolešću.

Patrick Swayze (56) postao je planetarno popularan 1987. godine nakon uloge u filmu 'Prljavi ples' gdje je glumio šarmantnog instruktora plesa. Značajnu ulogu u mlađim danima ostvario je i u dramskoj seriji 'Sjever i jug' koja tematizira događaje iz američkog građanskog rata.