Isplivali detalji
180

Svijet iza vrata Playboy vile ne prestaje šokirati: I pas je konzumirao kokain

I. B.
Hugh Hefner (Foto Twitter)
Hugh Hefner (Foto Twitter)
Da svijet iza vrata čuvene Playboy vile ne prestaje šokirati javnost, dokazuje i posljednji detalj koji je isplivao, a riječ je o tome da je i pas koji je tu proveo neko vrijeme - probao kokain.

Detalje je podijelila bivša Hefnerova zečica Sondra Theodore, koja tvrdi kako je Hefner za vrijeme žurki pudlicu morao držati daleko od svih dešavanja, jer je vila konstantno bila "puna droge".

"Hefnerov najbolji prijatelj John Dante imao je pudlicu Luisa, koji se 'navukao' na kokain. Pas bi ga nanjušio skroz sa druge strane prostorije, nakon čega su ga zaključavali kako ne bi bio blizu ljudi", prenosi Radar Online.

Svaki put kada bi otkrila prisutnost droge u blizni, pudlica bi skočila, a ljudi okolo vješto su je konzumirali.

"Jedne noći vilu je posjetila jedna poznata osoba, a pas je skočio na nju i počeo je lizati po nosu. Ona je govorila 'On me jednostavno voli, ali svima je bilo jasno zašto je pas liže'", rekla je Sandra.

I Hefnerova bivša zaposlenica Lisa Loving Barrett otkrila je u dokumentarnom filmu "Secrets of Playboy" da je u vili redovno konzumirana droga te da se čuva čak i ispod držača za toaletni papir.