Održano zadnje ročište
37

Sutkinja tužila Severinu zbog povrede prava osobnosti, evo koliku odštetu traži od pjevačice

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina je danas prisustvovala posljednjem ročištu zbog tužbe koju je protiv nje podigla hrvatska sutkinja Lucija Lasić.

Sutkinja je Severinu tužila zbog povrede prava osobnosti te od pjevačice traži nešto manje od 3.000 eura odštete.

"Danas sam dala svoj iskaz i sretna sam što sam napokon imala priliku iznijeti sve okolnosti vezane za tu medijsku konferenciju koja je bila predmet ove tužbe. Zadovoljna sam", rekla je pjevačica za 24sata.

Podsjećamo, Severina je u oktobru 2019. na presici povodom početka regionalne turneje "Magic Tour" izjavila: "Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić".

Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje je tad odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem Milanom Popovićem te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja sina.

Nakon današnjeg ročišta, suđenje je gotovo, a sutkinja će presudu objaviti za mjesec dana.