Showbiz
3

Sutkinja Severinu izbacila iz sudnice jer ponašanjem nije poštovala sud

Klix.ba
Severinin bivši zaručnik Milan Popović tužio je pjevačicu Općinskom građanskom sudu u Zagrebu jer je njihovog trogodišnjeg sina Aleksandra upisala u vrtić.

Srbijanskom je biznismenu, naime, zasmetalo što je pjevačica njihovog sina upisala u vrtić prije nego što se konsultirala s njim. Za sina je Seve odabrala privatni vrtić na Kaptolu, s bazenom i slanom sobom, a u blizini svoga stana. No, dječak u vrtić trenutno ne ide jer sutkinja Vera Nikić koja vodi spor još nije donijela privremenu mjeru o pohađanju vrtića dok se spor ne okonča, piše Vecernji.hr.

Čini se kako je sve to toliko iživciralo pjevačicu da ju je na jučerašnjem ročištu sutkinja zbog neprimjerenog ponašanja izbacila iz sudnice. Sutkinja je Severinu izbacila zbog disciplinskih razloga. Konkretno, to znači da je svojim ponašanjem, prema ocjeni sutkinje, pokazala nepoštovanje prema sudu i oglušila se na ponovljene opomene da se prestane tako ponašati.

Suđenje je zatvoreno za javnost pa i Severinini i Popovićevi odvjetnici ne žele komentirati što se događa iza zatvorenih vrata. Iz krugova bliskih Severini saznaje se i da Milan sina nije vidio više od pola godine, dok njemu bliski ljudi kažu da on sina vidi onoliko često koliko mu Severina dopusti. Severina i Milan, inače, imaju zajedničko skrbništvo nad sinom, prema odluci Općinskog građanskog suda iz marta 2014. godine, no iako je ta odluka proglašena pravosnažnom, svako-malo potežu se po sudovima na Popovićevu inicijativu koji je protiv pjevačice podnio već niz tužbi. Osim zbog izbora vrtića, sa Severinom se sudi i zbog toga što želi sina češće viđati i traži da sud odredi da alimentaciju ne plaća on, već Severina njemu.