Amy pred deložacijom?
0

Susjedi ne žele problematičnu zvijezdu u svojoj četvrti

700.000 funti vrijedi stan, a ne mjesečna renta
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Susjedi popularne britanske pjevačice Amy Winehouse ne žele je više u svojoj četvrti zbog učestalih problema koje pravi.

Stanari koji žive u neposrednoj blizini ove problematične pjevačice su bijesni zbog učestalih zabava koje organizira mlada muzička zvijezda.

Susjedi su pored toga svjedočili jednoj tuči u kojoj je učestvovala i Amy.

Problematična Britanka inače živi na sjeveru Londona gdje iznajmljuje stan za oko 880.000 eura mjesečno (700.000 funti), otkriva Mirror.

“Ovo naselje je bilo mirno sve dok se Winehouse nije doselila. Ona je zaista jedna problematična djevojka koja, kada nema društvo pored sebe, izaziva svađe i tuče s drugim susjedima. Jednom smo se već žalili na sudu, ali nam je bilo rečeno da ne možemo ništa uraditi ukoliko nemamo dokaze. Sada sam pripremio nekoliko snimaka kao dokaz njenog ratobornog ponašanja. Nadam se da ćemo nešto moći uraditi” kazao je jedan susjed koji nije htio da otkrije identitet.

AMy Winehouse u posljednje vrijeme ima zdravstvenih problema zbog raskalašenog načina života.

A da joj je zdravlje ozbiljno narušeno govori činjenica da je na nastupu, u okviru proslave Mendelinog rođendana, bez ikakvog povoda nasrnula i udarila jednu osobu iz publike.