Britanski mediji
0

Susan Boyle traži 119 hiljada eura za nastup

Sarajevo-x.com
Britanska zvijezda Susan Boyle odlučila je dobro unovčiti svoj glas, pišu britanski tabloidi. Naime, četrdesetosmogodišnja pjevačica će od sada za svoje nastupe tražiti da joj se za minutu pjevanja plaća više od devet hiljada eura.

Neimenovani izvor za magazin News of the World tvrdi da je menadžer Susan Boyle zatražio da se pjevačici za minutu pjevanja plaća više od 9 hiljda eura, a s obzirom da ona izvodi tri pjesme za nastup bi trebala dobiti blizu 119 hiljada eura.

"Susan je najveća zvijezda koja je proizašla iz showa 'Britain's Got Talent', pa je shodno tome cijena njenog nastupanja realna", kazao je neimenovani izvor.

Susan Boyle, Britanka anđeoskog glasa, na natjecanju popularnog showa 'Britain's Got Talent', osvojila je drugo mjesto, međutim uprkos tome što je pobijedila plesna grupa 'Diversity', mediji, ali i izdavačke kuće, kao i brojne slavne osobe više su zainteresirane za Susan.

Ona je trenutno na turneji finalista showa, a u petak je publiku u Birminghamu očarala kada je izašla na pozornicu i bez imalo treme i nervoze otpjevala pjesme 'Memory' i 'I Dreamed a Dream'.