Autobiografija pjevačice
0

Susan Boyle prvog dečka imala u 30. godini, ali otac joj je zabranio vezu

Sarajevo-x.com
Susan Boyle (Foto: Bangshowbiz)
Susan Boyle (Foto: Bangshowbiz)
Susan Boyle, žena anđeoskog glasa koja se proslavila tokom showa "Britain's got talent", otkrila je kako joj je otac zabranjivao da izlazi sa svojim prvim dečkom, iako joj je tada već bilo 30 godina.

Boyle, škotska usidjelica, već ranije je priznala da se nikada nije poljubila, a u svojoj autobiografiji "The Woman I Was Born To Be" otkrila je i zbog čega nikada nije imala dečka.

Kako ona tvrdi, otac joj je zabranjivao izlaske s pripadnicima jačeg spola jer je smatrao da nije dovoljno zrela, iako je imala 30 godina, te se bojao da će je dečki povrijediti.

"U kasnim 20-im godinama imala sam dečka, tačno sedam sedmica. Zvao se John. Srela sam ga na jednom vjenčanju i to je bio prvi put da s nekim dečkom imam takvu vrstu kontakta, jer sam se uvijek plašila muškaraca. No, on je bio veoma fin", napisala je Boyle natavivši:

"To je bila nevina veza i nikada nismo išli dalje od držanja za ruku ili poljupca u obraz. No, kada bih njega držala za ruku osjećala sam da je to potpuno drugačije nego držati majku, i kada bi me poljubio u obraz to je bilo posve drugačije od bratovog poljupca u obraz. Dodir njegovih usana osjećala sam na koži satima."

Međutim, veza je ubrzo okončana, jer je njen otac tako želio.

"Jednog dana kada me je John nazvao, otac se javio i rekao mu da ja ne želim razgovarati s njim. Kada sam upitala šta se dešava, tata mi je rekao da ja još nisam spremna za vezu."

Iako ju je rekcija oca povrijedila, Susan ga ne okrivljuje.

"Vjerujem da je moj otac bio upravu kada je rekao da nisam zrela za vezu. Želio me je zaštititi i ne dopustiti da budem povrijeđena, ali me ipak povrijedilo to što više nisam izlazila s Johnom", napisala je pjevačica u svojoj autobiografiji, prenose britanski mediji.