Popularnost preko noći
0

Susan Boyle obojila i ispeglala kosu, počupala obrve...

Sarajevo-x.com
"Čupavi anđeo" Susan Boyle, takmičarka koja je nedavno oduševila žiri britanskog izbora za talentovane pjevače, postala je nevjerovatno popularna širom svijeta. Sada je na ulici zaustavljaju sugrađani i pitaju da se zajedno fotografišu, a ti razlozi doveli su je i do neophodne promjene imidža.

Fotograf lista Daily Mail snimio je jednu sasvim drugačiju Susan koja je izašla iz salona za uljepšavanje, ovaj put sa kosom obojenom u kesten smeđu i drugim izmjenama na licu. Usidjelica iz Škotske, koja je tvrdila kako je slava neće promijeniti, ipak skriva svoj novi izgled. Prikazat će ga, navodno, na finalu showa koji se prikazuje uživo na TV-u.

Transformaciju je 47-godišnja pjevačka zvijezda, čiji video je na YouTubeu pregledan preko 200 miliona puta, doživjela u salonu lokalne firzerke Caroline Boyle, žene koja joj nije rod.

Jedan od susjeda izjavio je kako postoji mogućnost da se novi Susanin izgled i ne svidi gledaocima. Iako su neki komentarisali kako je na TV-u na svom prvom nastupu izgledala kao "garaža", Škotlanđanka je izjavila kako je sretna onakva kakva jeste.