Strah od samoće
0

Susan Boyle: Imala sam dečka, ali je drugoj napravio dijete

Sarajevo-x.com
Susan Boyle, pobjednica britanskog showa Ja imam talenat, demantovala je medijske napise o tome da se nikad u životu nije poljubila. Boyle nije porekla da je već duže sama i bez partnera.

"Ma naravno da sam se poljubila, to što pišu je laž. Ja sam imala momka koji je dolazio kod mene kući, ali ga moj otac nije posebno volio. Ubrzo je upoznao neku djevojku kojoj je napravio dijete i mi smo, naravno, prekinuli", rekla je Susan Boyle, prenosi Daily Mail.

Pjevačica koja je postala poznata doslovno preko noći rekla je da jedva čeka da se ponovo zaljubi i da pusti nekog u svoj život, jer je naporno biti stalno sam. Ona je dodala da slava nije dovoljna da se neko osjeti uspješnim.

"Muškarci su mi se uglavnom uvijek smijali, ovaj put voljela bih naći nekoga ko će me poštovati i voljeti me bez potrebe da me mijenja. Doduše, malo se plašim jer su me uglavnom povrjeđivali do sad, ali neću odustati", dodala je Boyle.

Ova talentovana muzičarka rekla je u intervjuu da se najviše boji usamljenosti i da joj je to najgori strah. Također je kazala da joj ljubav njenih fanova predstavlja veliku radost i da je jako sretna zbog toga.

Ipak, strah od samoće nastao je najviše kao posljedica smrti nekoliko bliskih članova porodice, koji su umrli u kratkom vremenskom razmaku.