Potresna vijest
117

Suprugu najpoznatije modne blogerice otkrivena teška bolest: Pred nama je težak put

I. B.
Par se vjenčao 2018. godine (Foto: Instagram)
Par se vjenčao 2018. godine (Foto: Instagram)
Slavnu modnu blogericu i jednu od najpriznatijih modnih kritičarki današnjice Chiaru Ferragni i njenog supruga Fedeza dočekale su nimalo lijepe vijesti.

Naime, Fedezu, inače najpoznatijem italijanskom reperu, dijagnosticiran je vrlo rijedak i težak oblik raka gušterače.

Nakon što su i sami na neko vrijeme "nestali" sa društvenih mreža, vratili su se podijelivši ovu potresnu vijest svojim obožavateljima, a Fedez je za sada otkrio i kako je bio i na šestosatnoj operaciji u kojoj su mu otklonili dio gušterače, uključujući i tumor.

"Prošle sedmice saznao sam da imam rijedak neruoendokrini tumor gušterače. Jedan od onih koje, ako ih ne otkrijete na vrijeme, nisu dobri po vaš život. Dva dana nakon operacije, osjećam se dobro i jedva čekam da se vratim kući svojoj porodici", napisao je Fedez uz niz fotografija zahvalivši se svima na upitima i podršci.

Reper je priznao kako se pred njim tek nalazi težak put koji će jednog dana sigurno podijeliti sa ostalima.

"Sigurno ću to uraditi jer kada sam saznao ono što sam saznao, bilo mi je lakše čitajući tuđa iskustva", dodao je on.

Povodom svega oglasila se i Chiara koja je podijelila i zajedničku fotografiju sa suprugom nastalu dan prije njegove zahtjevne operacije.

"Bojali smo se svega - njegove dijagnoze, operacije, oporavka. Bojali smo se za naš život i budućnost naše porodice", napisala je tada.

Srećom, operacija je prošla dobro, a pred Fedezom je sada proces oporavka.

"Nadamo se da će jednoga dana sve ovo biti samo ružna uspomena koja nas je jednom naučila koliko je važno cijeniti život i svaki njegov trenutak", napisala je Chiara koju je Forbes uvrstio na popis jedne od najutjecajnijih osoba u modnoj industriji mlađoj od 30 godina.

Slavna influenserka priznala je kako je par, nakon što su saznali strašnu vijest, uzeli pauzu od društvenih mreža te su provodili što više vremena zajedno, bili sa djecom, prijateljima i uživali u raznim sitnim zadovoljstvima.

"Osjećala sam se kao da je vrijeme stalo. Uplašila sam se kao nikad u životu da će se nešto loše desiti. Hvala životu jer je preokrenuo stvari nabolje", poručila je ona.

Ona i Fedez vjenčali su se 2018. godine, a zajedno imaju sina Leonea i kćerku Vittoriu.